Deprecated: Elementor\DB::is_built_with_elementor is verouderd sinds versie 3.2.0. Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /home/sofie/domains/deovermolen.be/public_html/wp-includes/functions.php on line 5323
OVM verwelkomt collega Griet De Cort - De Overmolen - Draft

OVM verwelkomt collega Griet De Cort

Als verantwoordelijke communicatie en marketing is Griet De Cort ons team komen versterken. Zij zal zich vooral bezighouden met de verdere ontwikkeling van het vakantiecentrum De Kleppe in Everbeek. De Kleppe heeft als doel een vakantie aan te bieden aan de meest kwetsbaren (personen met een beperking, minder mobielen, mensen in een onzekere situatie…).

Voordat ze naar Brussel terugkeerde woonde Griet drie jaar in Argentinië, waar ze verantwoordelijk was voor het neerpoten van het Belgian Beer Café. De volgende vier jaar werkte ze in een communicatiebureau gespecialiseerd in milieu, gezondheid en welzijn. Griet besliste bij De Overmolen te solliciteren omdat ze zich kan vinden in het sociale en vernieuwende karakter van de vzw.

Haar vrije tijd besteedt Griet vooral aan studiofotografie. In september 2017 ondernam ze de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella: zomaar eventjes 1000 km stappen !