Geslaagde eerste Terugkomdag

Op zondag 25 augustus organiseerde De Overmolen zijn eerste Terugkomdag. We hielden een barbecue voor (ex-)medewerkers, vrijwilligers en bestuurders. De perfecte gelegenheid om eens kennis te maken met andere Overmolenaars, of om elkaar nog eens terug te zien.

Het werd dus een soort groot Overmolen-familiefeest. En dat mocht een succes heten! Een vijftigtal mensen liet zich overtuigen door het mooie weer en het programma. Wat hen te wachten stond? Een feestelijke barbecue en animatie voor de kleinsten. Zo konden de volwassenen gezellig keuvelen terwijl hun kroost zich te pletter amuseerde.

Na het eten was het tijd om elkaar beter te leren kennen. Onze directrice, Sofie Vancoillie, animeerde een aantal kennismakingsspelletjes, en liet het woord aan een aantal (ex-)medewerkers. Zo mocht Mowafak, één van de medewerkers van de Klusjesploeg, vertellen hoe hij kinderen uit een brandend huis heeft gered. Zijn getuigenis en andere straffe verhalen werden begeleid door het gezang van onze ex-communicatiemedewerker Espérance.

De Terugkomdag, dat was dus terugkomen en vooruitkijken. Oude banden aanhalen en nieuwe vriendschappen smeden. Barbecueën en genieten. En zo is De Overmolen-familie weer een klein beetje hechter geworden. We zien jullie graag terug op een volgend event!