Opendeurdag van Kompanie@Home

Op donderdag 21 juni 2018 vond een langverwacht evenement plaats: de eerste opendeurdag van onze partner Kompanie@home. Een opendeurnamiddag, om precies te zijn. Van 13 tot 17 uur konden bezoekers meedoen aan verschillende animatieactiviteiten om onze organisatie, doelstellingen en motivatie te leren kennen.

We keken er echt naar uit, want het was een echte challenge voor ons team! Voor de gelegenheid hadden onze medewerkers toespraken en workshops voorbereid over onze vereniging, activiteiten en waarden. Ze hebben veel werk verricht om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Onze hoop ging in vervulling; er waren meer mensen aanwezig dan we hadden verwacht! Met onze zorgvuldig ontworpen badges in de vorm van gelukkige gezichtjes hoopten we een glimlach op het gezicht van de bezoekers te toveren, en ze vonden inderdaad gretig aftrek. De sfeer zat er van begin tot eind goed in, zelfs nadat er heel wat bezoekers waren vertrokken. Het heeft ons enorm veel plezier gedaan dat zoveel mensen op onze uitnodiging zijn ingegaan. Klein minpuntje: de spelateliers waren niet grondig genoeg georganiseerd, maar dat maakt niet uit. Bij De Overmolen blijven we positief en leren we uit onze fouten. De volgende opendeurdag wordt een waar succes!

Het event eindigde dankzij Kankan, een meester-percussionist, met een muzikale noot. We dansten en zongen samen en genoten zo van het einde van de dag.

We willen alle genodigden van ganser harte danken voor hun aanwezigheid en we hopen dat ze er een mooie herinnering aan overhouden.

Tot de volgende keer!

Het voltallige team van Kompanie@Home & De Overmolen