Klusjesploeg : Enkele werkzaamheden met de lente in zicht

Vanaf januari hebben de mannen van de Klusjesploeg niet stilgezeten! Eerst en vooral moesten in ons gebouw De Hovenier te Koekelberg de verwarmingsbuizen geïsoleerd worden; deze verspreidden immers een immense warmte, waardoor het snikheet was in de sportzaal van de BBJJA – daar worden lessen Braziliaanse Jiu Jitsu gegeven – en hierdoor ging veel energie verloren. Op 30 januari begonnen de werken bij Pag-Asa. Voor de komst van 2 nieuwe collega’s was de installatie van nieuwe kantoren nodig, waarvan de electriciteitswerken een hele dag in beslag namen. Onze mannen vernieuwden ook 2 ontvangstruimtes van de vzw. Vervolgens hebben ze de lokalen bij Samenhuizen opnieuw geschilderd.

Op 9 en 10 februari werden in Lakenhuis, een ander gebouw van ons, zwaardere werken verricht. Daar werden 2 burelen geplaatst van in totaal 100m² : voor de nieuwe huurder en de vzw BHAK (http://www.bhak.be), een locatie voor Brusselse huisartsen. Op hun website kan je een arts in je buurt raadplegen, een wachtdienst of een ziekenhuis opzoeken … De te huren kantoren moesten gerenoveerd en opgeknapt worden met technische ondersteuning, bescherming en verf, met een budget van 350€. We willen in het bijzonder Jean-Marc, Mohammed en hun instructeur Pierre bedanken, en Franci, voor zijn welkome hulp.

Inmiddels voelden we heel goed nieuws aankomen: vóór de kerstperiode had onze collega Jean-Marc zijn contract bij De Overmolen beëindigd… Om zich snel, weliswaar tijdelijk, te laten aanwerven bij de vzw Pag-Asa, ook te Sint-Joris!

Op 14 februari moest er snel rechtsomkeer naar De Hovenier worden gemaakt om waterlekken te herstellen en zo een catastrofe te vermijden! Dinsdag 20 februari kwam er een nieuwe collega ons team vervoegen: Laurent Gallet, onder artikel 60.

Geen tekort aan bezigheden dus voor de start van het nieuwe jaar!