Herinneringsmoment voor Mark

Op dinsdag 10 april herdachten we Mark, een collega die ons veel te vroeg ontnomen is. Samen met de familie van Mark en collega’s van De Overmolen, Kompanie@Home en Pag-asa, dronken we een glas op het terras van Le Soleil, een café waar Mark heel graag kwam.

Mark werkte 11 jaar als secretariaatsmedewerker bij De Overmolen. In die functie nam hij het vermogensbeheer, personeelszaken en vele andere taken voor zijn rekening. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn goede contacten bij interne en externe partners, was Mark een echte steunpilaar voor onze werking. Zijn professionele toewijding was opmerkelijk. Hij zette zich met hart en ziel in. Zijn keuze om in de sociale sector te werken was helemaal geen toeval: Mark wilde anderen helpen en deed dit op een voorbeeldige manier. Mark was een graag geziene persoon.

Als collega was hij een loyaal en joviaal mens, gedienstig en gemotiveerd om de andere teamleden te helpen en te ondersteunen. Voor Saïda was hij een coach, haar steun en toeverlaat op het werk. Mark was discreet in de goede zin van het woord, ernstig en ijverig.

Op persoonlijk vlak herinneren we ons vooral zijn passie voor sporten zoals voetbal en tennis. En ook zijn motor en auto, die hij met veel zorg onderhield. Als familiemens trachtte Mark zijn familie zo vaak mogelijk te zien en praatte regelmatig over hen.
Mark is nu al 2 jaar geleden van ons heengegaan, maar zijn herinnering blijft voor altijd in het geheugen gegrift van de collega’s die hem hebben gekend.