Deprecated: Elementor\DB::is_built_with_elementor is verouderd sinds versie 3.2.0. Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /home/sofie/domains/deovermolen.be/public_html/wp-includes/functions.php on line 5323
GEZOCHT : 2 nieuwe bestuurders (m/v) voor De Overmolen - De Overmolen - Draft

GEZOCHT : 2 nieuwe bestuurders (m/v) voor De Overmolen

De Overmolen heeft de voorbije drie jaar hard gewerkt aan het professionaliseren van haar werking en de verankering in het Brussels middenveldlandschap. We hebben de werking van ons vakantiecentrum De Kleppe opgestart, onze sociale economieprojecten uitgebreid en enkele nieuwe verbouwingsprojecten zitten in de pijplijn. Onze organisatie wil verder groeien en dynamiseren en wil zich daarom omringen met experten van verschillende domeinen. Wij hebben de ambitie om in Brussel pionier te zijn en nieuwe innovatieve projecten te ontwikkelen.

We zoeken geëngageerde personen met verschillende competenties, achtergronden en ervaringen. Herken je jezelf in één of meerdere van de beschrijvingen in de bijlage, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Klik hier voor meer info