Een nieuwe aanwinst onder ons : Laurent

Op 18 februari 2018 kwam Laurent Gallet de Klusjesploeg vervoegen. Voordien werkte hij gedurende een jaar bij Project X, voornamelijk als timmerman, waar hij onder meer gyprocwanden plaatste en algemeen onderhoud deed. Helaas kon Laurent als gevolg van een motorongeval zijn contract daar niet afmaken en bleef 4 maanden aan bed gekluisterd. Toen hij opnieuw het werk kon hervatten, werd hij voor nog 5 maanden naar De Overmolen getransfereerd.

Laurent werkt even graag alleen als in groep, heeft geen enkel probleem met samenleven en samenwerken. Door met anderen samen te werken krijgt hij de kans zijn capaciteiten met de anderen te delen, elkaar te verbeteren en te helpen. Zijn leergierigheid en zin voor variatie zorgen ervoor dat hij zich voor alle soorten klussen interesseert. Het aanschouwen van een afgewerkte werf en een goed afgemaakte klus schenken hem een enorme voldoening.

Laurent is een sociaal persoon, legt makkelijk contacten en gaat graag uit met vrienden. Hij is gepassioneerd door voetbal, en leest in zijn vrije tijd graag biografie├źn over interessante persoonlijkheden.