Vrijwilliger grafische vormgeving

Uw taken

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerd persoon die illustraties kan ontwerpen en/of grafische documenten kan layouten en aanpassen. Vind je het leuk om je talent in te zetten voor social impact? Wil je ons mee ondersteunen in onze externe communicatie?

 

Maak dan deel uit van onze organisatie en help ons onze communicatie te verbeteren en nog meer impact te hebben!

 

Onze organisatie

 

Als actief pluralistische organisatie ontwikkelt De Overmolen creatieve en duurzame antwoorden op (hoofd)stedelijke samenlevingsproblemen, voor en met mensen die door de mazen van het net zijn gevallen, en al dan niet samen met andere partners.

 

Onze waarden

 

Durf, originaliteit, duurzaamheid, respect en solidariteit.

 

Activiteiten van de Overmolen vzw

 

  • Patrimoniumbeheer voor eigen gebouwen en dat van derden.
  • Het ontwikkelen, in samenspraak met partners, van nieuwe initiatieven/projecten die een antwoord bieden voor mensen in armoede uit Brussel: Samenhuizen bis, Job@Ubuntu
  • Sociale tewerkstelling om de cirkel van armoede te doorbreken en perspectief te bieden aan laaggeschoolden en kansarmen. Deze tewerkstellingsmogelijkheden situeren zich in de bouwsector (klusjes), op vlak van onderhoud en in de zorg (complementaire thuiszorg).
  • Het toegankelijk vakantiehuis De Kleppe.

 

Wat bieden we?

 

Een divers team, een uitdagende en stimulerende omgeving, een uitgebreid netwerk, eventueel professionele grafische programma’s indien niet in uw bezit.

 

Praktisch?

 

Wekelijks enkele uurtjes van uw vrije tijd.

 

Contact:

Sofie Vancoillie
Directeur

02/5130999 of Sofie.vancoillie@deovermolen.be