Vrijwilliger coördinator vrijwilligersploeg

Uw taken

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerd persoon die een team van 5-8 vrijwilligers kan coachen en begeleiden en samen met ons een vrijwilligersbeleid kan uitstippelen. De huidige vrijwilligersploeg helpt met de organisatie van activiteiten, zorgen voor externe communicatie, de website en vertalingen. Hoe kunnen we onze vrijwilligers goed onthalen, ervoor zorgen dat ze integreren in de organisatie en dat ze taken krijgen aangepast aan hun wensen en competenties? Heb jij ervaring en tijd om ons hierin te helpen?

 

Maak dan deel uit van onze organisatie en help ons onze vrijwilligerswerking te verbeteren en nog meer impact te hebben!

 

Onze organisatie

 

Als actief pluralistische organisatie ontwikkelt De Overmolen creatieve en duurzame antwoorden op (hoofd)stedelijke samenlevingsproblemen, voor en met mensen die door de mazen van het net zijn gevallen, en al dan niet samen met andere partners.

 

Onze waarden

 

Durf, originaliteit, duurzaamheid, respect en solidariteit.

 

Activiteiten van de Overmolen vzw

 

  • Patrimoniumbeheer voor eigen gebouwen en dat van derden.
  • Het ontwikkelen, in samenspraak met partners, van nieuwe initiatieven/projecten die een antwoord bieden voor mensen in armoede uit Brussel: Samenhuizen bis, Job@Ubuntu
  • Sociale tewerkstelling om de cirkel van armoede te doorbreken en perspectief te bieden aan laaggeschoolden en kansarmen. Deze tewerkstellingsmogelijkheden situeren zich in de bouwsector (klusjes), op vlak van onderhoud en in de zorg (complementaire thuiszorg).
  • Het toegankelijk vakantiehuis De Kleppe.

 

Wat bieden we?

 

Een divers team, een uitdagende en stimulerende omgeving, een uitgebreid netwerk, eventueel professionele grafische programma’s indien niet in uw bezit

 

Praktisch?

 

Wekelijks enkele uurtjes van uw vrije tijd.

 

Contact:

Sofie Vancoillie
Directeur

02/5130999 of Sofie.vancoillie@deovermolen.be