De Kleppe is een oud kloostergebouw met een groot domein, in de dorpskern van Everbeek-Beneden, dichtbij Geraardsbergen en Brakel

Naast het hoofdgebouw omvat De Kleppe een verbouwde schuur, verschillende stallen, een ruimte voor activiteiten met de dieren, een speeltoestel voor kinderen en een grote tuin.

  • Het gebouw heeft twee modules voor grote groepen (13 of 24 mensen), samen 37.
    De vier modules kunnen met elkaar verbonden worden, naargelang de grootte van de groep. In totaal is er dus plaats voor 49 personen.
  • Wie zorg nodig heeft, kan een beroep doen op lokale medische diensten en thuiszorg. Andere diensten en zorghulpmiddelen zijn gratis. Er is ook een ruime tillift.
  • Alle keukens zijn toegankelijk en goed uitgerust. Er is keuze tussen zelf koken of een traiteurdienst.
  • De Schuur is een polyvalente ruimte voor teambuilding, vergaderingen, kleine feestjes, bijeenkomsten, groeps- activiteiten. Groepen op vakantie kunnen deze ruimte aan voordeeltarief huren. Bedrijven, verenigingen en voorzieningen kunnen de Schuur ook huren, los van het vakantiehuis.
  • De Kleppe is een groot domein met veel natuur en vogeltjes. De tuin is toegankelijk voor rolstoelen en rollators, net als de arena voor voorstellingen. Er is een moestuin, een houten paviljoen en vooral veel groen. De ideale plek om de zintuigen te prikkelen en tot rust te komen.
  • De Kleppe biedt ook onderkomen aan dieren: geiten, kippen, biggen, konijn en ezels. Deze dieren worden ook gebruikt in interactieve activiteiten met de vakantieganger.
  • De omgeving van De Kleppe is gekend voor haar mooie landschappen, veel mensen komen er wandelen of fietsen. De streek is ook gekend voor haar ambachtelijke producten en toeristische activiteiten.

Adres: Everbeekplaats 4, 9660 Everbeek-Beneden

Meer info