Blogs

Nominatie De Kleppe voor fotowedstrijd Koning Boudewijnstichting

Deze foto, genomen door fotografe Lisa Bilterijst, werd genomineerd in een fotowedstrijd van de Koning Boudewijnstichting, samen met 16 andere foto's uit een totaal van meer dan 1000 inzendingen!

Lees meer

Chantiers livrés ! Le klusjesploeg a encore frappé…

Mo-ti-vés ! L’équipe du klusjesploeg continue sur sa lancée et nous terminons les travaux commencés chez nos partenaires au premier trimestre 2017.

Chez PAG-ASA nous avons mis la cuisine en couleur, fini les aménagements et les derniers travaux avec succès.

Chez Minor Ndako nous avons peint pas loin de 250m2, après avoir poncé et enduit les murs, et nous les avons bien dépannécar le timing du chantier était serré. Encore un succès…

Lees meer

Succesvolle dankreceptie en tentoonstelling op De Kleppe

Meer dan 150 personen kwamen opdagen naar aanleiding van de jaarlijkse dankreceptie op De Kleppe. Gerda Walravens werd verkozen als 'vrijwilligster van het jaar'. Nieuwe contacten zijn gelegd, nieuwe ideeën gegroeid. Dank aan het personeel en de vrijwilligers voor de goede organisatie.

Benieuwd naar de foto's? Klik hier.

Lees meer

Wat zijn uw wensen voor Brussel? - 'Intersite kabinet' - 10 maart 14-16h

Recent lanceerde Minister Sven Gatz, naar het voorbeeld van zijn initiatief in Vlaanderen, ook het idee om Brusselse burgers en mensen die in Brussel werken, input te vragen om zijn Brusselbeleid vorm te geven. Als toonaangevende Brusselse projectontwikkelingsorganisatie wil De Overmolen daarom een 'intersite kabinet' organiseren om haar verschillende partners en mensen uit haar netwerk de kans te geven om samen een pakket aan ideeën te lanceren die we dan kunnen afgeven aan de minister. Interesse? Stuur een mailtje ter bevestiging naar communicatie@deovermolen.be

Lees meer

Overlijden André Bombeeck

Met spijt kondigen we u het overlijden aan van onze vrijwilliger en goede vriend André Bombeeck. André was vele jaren actief in de Overmolen en in haar partnerorganisaties. Hij zorgde altijd voor een grappige insteek en was een heel behulpzame man, we zijn dan ook heel dankbaar om André bij ons te hebben gehad. Langs deze weg betuigen we ons medeleven aan zijn vrienden en kennissen. Op woensdag 22/02 nemen we afscheid van André.

Lees meer

Pages

Subscribe to RSS - blogs