June 2017

Een geslaagde CO-CREATIE WORKSHOP bij De OVERMOLEN … !

Op 8 juni heeft De Overmolen belangrijke stappen gezet om het patrimoniumbeheer bij Brusselse vzw’s professioneler te laten verlopen. Deze co-creatie workshop maakt deel uit van een traject dat wordt gelopen in het kader van een onderzoek met steun van Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Hier kunt u lezen wat we precies beogen met dit project.

Lees meer

De Kleppe erkend als groene zorg initiatief

Sinds kort heeft het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap heeft De Kleppe erkend als Groene zorg initiatief.

Lees meer

Een nieuwe parkeerplaats voor mensen met een beperking

Vorige maand heeft onze klusjesploeg ervoor gezorgd dat we op de St. Jorissite beschikken over twee mooie parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking.

Lees meer

Drie nieuwe medewerkers voor de klusjesploeg

Enkele weken geleden heeft onze klusjesploeg 3 nieuwe medewerkers onthaald: Abdurahman, Sifdin en Mohammed. Abdurahman is Belg met Portugese en Turkse roots, Sifdin is half Belg en half Marokkaans en Mohammed komt uit Palestina. Onze nieuwe gemotiveerde collega’s vervangen André, Ahmed en Michael die hun contracten beëindigen.

Lees meer

"Ik kan niet meer zien maar jullie zijn mijn ogen"

Sedert drie jaar zijn wij de ogen van Fatema voor alle dagelijkse taken: vechten met de handicap.

Ennasseri Fatema is een zeer afhankelijke mevrouw die begeleid wordt door de Overmolen vzw in het kader van het project Kompanie@home.

Lees meer