February 2017

Succesvolle dankreceptie en tentoonstelling op De Kleppe

Meer dan 150 personen kwamen opdagen naar aanleiding van de jaarlijkse dankreceptie op De Kleppe. Gerda Walravens werd verkozen als 'vrijwilligster van het jaar'. Nieuwe contacten zijn gelegd, nieuwe ideeën gegroeid. Dank aan het personeel en de vrijwilligers voor de goede organisatie.

Benieuwd naar de foto's? Klik hier.

Lees meer

Overlijden André Bombeeck

Met spijt kondigen we u het overlijden aan van onze vrijwilliger en goede vriend André Bombeeck. André was vele jaren actief in de Overmolen en in haar partnerorganisaties. Hij zorgde altijd voor een grappige insteek en was een heel behulpzame man, we zijn dan ook heel dankbaar om André bij ons te hebben gehad. Langs deze weg betuigen we ons medeleven aan zijn vrienden en kennissen. Op woensdag 22/02 nemen we afscheid van André.

Lees meer

Kunst doet wonderen - kunsttentoonstelling ten voordele van De Kleppe

Zorgvakantiecentrum De Kleppe voor mensen met een mentale, fysieke of financiële beperking, organiseert een tentoonstelling en verkoop van kunstwerken gemaakt door in het vakantiecentrum verblijvende gasten, aangevuld met meer dan 40 kunstwerken geschonken door kunstenaars uit de regio Geraardsbergen-Brakel-Lierde-Oudenaarde.

Lees meer